італьянскі сняданак прыкметна адрозніваецца ад германамоўных (Скандынавія,Германія,Аўстрыя...) краін.
І Таццяна і Ева ўпэўнена сцвярджаюць, што ў гэтай краіне лічыцца, што раніцай трэба есці менавіта салодкае.
Можа, таму, што сама краіна сонечная?
Ад сябе сціпла дадам, там таксама мелі месца сухары.
Звычайна складнікі калацыёне (сняданак):
Пірагы з салодкім начыннем, булачкі(паніна), джэм(мармэлата), масла(бура), кава(кафэ) розных відаў.
о.Сицилия ГранитаАдсюль, дарэчы, паходжанне назвы самага(?) распаўсюджанага шахматнага дэбюту - Сіцыліянская абарона.
На ўсякі выпадак нагадаю, што: малако(латэ), сок(сукко), гарбата(тэ), дзякуй(грацые).
Buon appetito!
Комментариев нет:
Отправить комментарий