Нажаль, шматгадовы досвед наведвання краін Блізкага Ўсходу дазваляе сціпла ацаніць смакавую гаму тамтэйшых сняданкаў.
Маюцца на ўвазе стравы ўласна мясцовай кухні, але не асартымент "пад замежнікаў", альбо французскія павевы былых калоній.Нават спрактыкаваныя гурманы, накшталт Таццяны не змаглі толкам успомніць нічога характэрнага. Вышэй фатаграфія ад Евы з Марока.
Там ёй парадаксальна больш спадабалася есці менавіта раніцай (разнавіднасці лаваша / бліноў арабскіх (с).
Асабіста ў мяне асацыяцыі такія. На Усходзе раніцай нічога "талковага" звычайна няма.
Кава ў лепшым выпадку - пакуначкі растваральнай менавіта для замежнікаў.
Распаўсюджаны белыя сыры, масліны, чай.
https://ru.dreamstime.com/
Каўбасы дзіўнага чырвонага колеру, не занадта смачныя. Называем іх - "вожыкавая".
Комментариев нет:
Отправить комментарий